Documentatie platforma programari online

Setarile contului


Schimba Parola

Pentru a schimba parola contului de administrator trebuie sa introduceti in sectiunea Schimba Parola din tabul Setari cont , Parola veche apoi Parola noua si inca odata parola noua in campul Repetare parola noua, iar pentru a salva modificarea parolei se apasa butonul Salveaza.


Schimba Logo

Pentru a schimba logo-ul platformei ( dreapta sus) in sectiunea Schimba Logo din tabul Setari cont se apasa click pe butonul Alegeti fisierul se selecteaza noul logo din PC . Pentru a se modifica logo-ul se apasa butonul Incarca.


Auto-aprobarea programarilor

In platforma programari.eu o programare realizata poate fi aprobata automat in momentul in care este realizata sau poate necesita aprobarea manuala a unui angajat.
Din sectiunea Auto-aprobare Programari din meniul Setari Cont se poate selecta uramtoare optiuni:
Cu aprobare” - toate programarile realizate trebuie sa fie aprobate de un angajat ;
Fara aprobare” - programarile sunt considerate aprobate automat in momentul realizarii;
Pentru a salva aceasta configurare apasati click pe butonul Salveaza.


Program de lucru companie

Configurarea programului de lucru pentru intreaga companiei se realizeaza din tabul Setari Cont sectiunea Program de lucru companie. Se poate seta ora de Inceput program si ora de Sfarsit program. Pentru a salva apasati buntonul Salveaza.
Atentie! Acest program de lucru este pentru toata compania iar programul de lucru al fiecarui angajat trebuie sa se incadreze in acest program de lucru.


Adauga serviciu

Din sectiunea Adauga Serviciu din tabul Setari Cont se introduc serviciile pentru intreaga companie iar aceste servicii vor fi asociate fieacarui angajat in fuctie de specializarea sa.
Pentru a adauga un serviciu nou trebuie completate campuriele:
Serviciu - numele noului serviciu care se doreste a fi adaugat;
Durata - durata estimata in minute a serviciului;
Tarif – tariful in lei pentru serviciu;
Pentru a se adauga noul serviciu se apasa butonul Adauga.

Lista serviciilor prestate de companie se poate vizualiza in sectiunea Servicii Prestate Companie in tabul Setari Cont .
Pentru a sterge un serviciu se apasa butonul .
Pentru a adauga un serviciu vezi sectiunea Adauga serviciu.